Aanbiedingen Egypte 2019

Beste 5 aanbiedingen vandaag: Donderdag, 21 Oktober 2021

Wat is een last minute Egypte?

last minute EgypteWat is eigenlijk een ‘last minute Egypte’? Dat is doorgaans een Egypte vakantie die binnen vier tot zes weken voor vertrek wordt geboekt.

‘Vakantie lastminutes’ vanaf een week voor vertrek leveren vaak nog meer voordeel op: inpakken en wegwezen! Maar de hotel en bestemming keuze is dan beperkt.

De prijs hangt af van de hoeveelheid overgebleven vliegtuigstoelen en hotelbedden in een bepaalde periode. Alles wat leeg blijft, levert niks op en is dus waardeloos. Hoe meer van die bederfelijke restvoorraad, hoe goedkoper een reis naar Egypte wordt.

Andersom kan ook, maar nu even niet…

Zuid-Europa en de Cariben, waaronder de Antillen, zijn populaire lastminute-bestemmingen. Toch gaat het niet alleen om vliegzonvakanties, maar ook om rondreizen en andere vervoersvormen.

Goedkope Last minute Egypte

De ‘touroperators’, die Egypte vakanties inkopen en samenstellen, willen het liefst dat alles voor de gecalculeerde reissom wordt verkocht. Dan wordt hun winstmarge immers gehaald. Maar gelukkig voor de consument lukt dat lang niet altijd. Vlucht, transfer, accommodatie, excursies en reisleiding, die deze touroperators in één pakket bundelen, moeten goed op elkaar aansluiten.

Het is voor hen de kunst om zo weinig mogelijk ‘overcapaciteit’ te creëren. De uitdaging voor de toerist is om de een goedkope last minute Egypte te vinden, geholpen door de door ons gevonden aanbiedingen met koopjes.

Het is verstandig om regelmatig onze website te bezoeken, waar je elke dag nieuwe aanbiedingen en last minute hotels kunt vinden. Alle Aanbieders op onze website zijn aangesloten bij ANVR en SGR en verplichten zich tot garanties voor een goede reisuitvoering. Bovendien zijn vooruitbetalingen 100% gedekt bij financieel onvermogen.

Egypte winter 2018 / 2019

duiken hurghadaGeen land is zo in trek voor last minute- aanbiedingen als Egypte op dit moment. Het land en dan vooral de badplaatsen Hurghada komt om in de (all-inclusive) hotels en het beddenaanbod is enorm.

En waarom niet. Mooie veelal ruime stranden, volop duik en snorkel mogelijkheden waar je je ogen uit kunt kijken.

Juist in het najaar een wat beter klimaat dan hoog zomer als het er snikheet is. Het meeste populair zijn de bekende badplaatsen als Hurghada, Sharm el Sheikh, El Gouna, Makadi Bay en Marsa Alam. Ook nijlcruises worden weer vaker geboekt.

Tips voor de last minute Egypte aanbiedingen
Goed vergelijken, hier op deze pagina selecteren we de beste aanbiedingen.